Ako zdravo jesť v práci
Kurzom sprevádza Margit Slimáková
Jesť zdravo a skvelo sa starať o svoje telo nie je žiadna veda a môže každý z nás a to i v rámci bežných pracovných dní a povinností. Poradím vám, ako to v pohode zvládať. Celý popisok
Zdravá výživa a správna starostlivosť o seba sú základom zdravia a naše zdravie rozhoduje o našej kondícii, a tak aj pracovných schopnostiach a výsledkoch. V pracovnom nasadení mnohí kvalitné jedlo odsúvame, neriešime alebo nahradzujeme zbytočnosťami a nezdravými jedlami. Pritom zdravo jesť môže každý, a to aj cez pracovné dni. V tomto Seduo kurze vám vysvetlím, ako to ide.
Propagujem zdravú výživu, ktorá je chutná a ľahko pochopiteľná. Vedľa zdravej stravy v pracovných dňoch odporúčam aj návyky, ktoré môžu každému z nás len prospievať.
Zdravá výživa pre mňa nie je žiadny prísny stravovací spôsob. Nikomu neodporúčam stresovať sa počítaním kalórií, porcií ani gramov akýkoľvek živín na tanieri. Jesť zdravo a skvelo sa starať o svoje telo môže každý z nás. Mojou úlohou v tomto kurze je poradiť ako na to a presvedčiť vás, že to tiež zvládnete. Od vás potrebujem len pár minút času a otvorenosť odporúčania vyskúšať. Som presvedčená, že väčšina z nich vás zaujme, budú vám prospievať a radi ich zaradíte do svojho bežného života.
Cieľom kurzu je odovzdať informácie, ktoré sú jasné a reálne, odporúčania, ktoré môžete každý zvládať, a to aj s vašimi individuálnymi chuťami, životnou filozofiou a s najrôznejšími profesiami a prácou.
V kurze sa naučíte:
- Ako v pohode zvládať dobre jesť bez merania, váženia a počítania, a to aj v rámci bežného pracovného dňa.
- Ako zvládať prípravu jedál od rána až do večera.
- Ako zvládať skvelú stravu aj vo výnimočných situáciách ako trebárs pri práci na zmeny alebo na pracovných večeriach.
- Ako vyhodnocovať potrebu / zbytočnosť náhrad jedál a doplnkov stravy.
- Ako podporiť zdravie v práci aj mimo výživu.
Kurz je určený pre:
- každého, kto chce pohodovo zvládať svoju stravu aj prácu
- tých, ktorí sa chcú cítiť a vyzerať skvelo a pracovať čo najefektívnejšie
- všetkých, ktorí majú v hlave zmätok, pretože odborníci hovoria každý rok niečo iné.

Špecialistka na zdravotnú prevenciu a výživu
V súčasnosti najvýraznejšia česká špecialistka na výživu a zdravotnú prevenciu, popularizátorka vedy. Zakladateľka 1. českého think tanku Globopol. Autorka bestselleru Veľmi osobná kniha o zdraví, výživového odporúčania Zdravý tanier a youtube kanálu Margit.TV.
Vyštudovala farmáciu a dietológiu. Venuje sa poradenstvu, publikačnej aj prednáškovej činnosti. Má za sebou stovky vystúpení, blog postov a príspevkov do médií.
92 %
Hodnotenie pridávajú iba študenti s overeným účtom
dozvedela som sa niečo nové - ako napr., že raňajky nie sú základom dňa..
hlavní je se zamyslet na tím co děláme/jíme. A na to to pomohlo
Jednoduché, jasné, srozumitelné